Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Actiuni de avocat, Comunicate de presa

Beleaua pe Primarul bacaului este cat casa!

Articol publicat in data de 20/07/11 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Beleaua pe Primarul bacaului este cat casa!

Judecatoria Bacau a respins actiunea de revendicare imobiliara formulata de Municipiul Bacau prin primar Stavarache Romeo, in contradictoriu cu SC BARTOLO PROD COM SRL, reprezentata prin avocat doctor Botomei Vasile.

Judecatoria Bacau a hotarat prin sentinta civila nr. 5957 pronuntata la 04.07.2011 in dosar 12378/270/2011 a Judecatoriei Bacau, avand ca obiect revendicare imobiliara, formulata de Mun. Bacau prin primar, in contradictoriu cu SC BARTOLO PROD COM SRL, reprezentata prin avocat doctor Botomei Vasile, urmatoarele:

Respinge cererea formulata de reclamanta Municipiul Bacau prin primar in contradictoriu cu parata SC BARTOLO PROD COM SRL ca neintemeiata.

Hotararea este publicata pe PORTALUL INSTANTELOR.

Ultima speranta a primarului Stavarache Romeo pentru a scapa de trimiterea in judecata penala pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a hotararii judecatoresti irevocabile era sa castige procesul civil in contradictoriu cu avocat doctor Botomei Vasile, prin care prin metode de trafic de influenta si coruptie la judecatori, se urmarea ca pe cale civila sa se castige procesul de revendicare imobiliara.

Nu s-a putut indeplini dorinta primarului cu oricate presiuni a putut face prin interpusii sai asupra justitiei.

Pe durata procesului, avocatul doctor Botomei Vasile a fost amendat de catre judecatorii din complet cu amenzi judiciare in valoare de 3.000 lei.

Toate aceste amenzi au fost aplicate in timpul judecatii din cauza ca avocatul Botomei Vasile a insistat asupra judecatorilor sa solutioneze cu corectitudine judecata dosarului.

Intre timp, prim-procurorul al Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau Stefan Adrian Majeri a finalizat cercetarile penale impotriva invinuitului Stavarache Romeo, cu data de 15.07.2011 in dosarul 19/P/2007.

Vom afla curand numarul dosarului penal in care Stavarache Romeo este inculpat.

Pana la urma, vazand judecatorul ca exista si plangere penala impotriva lui,  s-a gandit ca mai bine ar fi sa judece cu dreptate si sa dea o hotarare judecatoreasca in favoarea avocatului Botomei Vasile, lasandu-l pe primarul Stavarache cu ochii in soare.

Stavarache pierde in instanta!