Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa, Cele mai citite stiri, Diverse

Tribunalul Bacau a hotarat ca Presedintele Botomei Vasile a infiintat legal Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau.

Articol publicat in data de 6/11/09 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Tribunalul Bacau a hotarat ca Presedintele Botomei Vasile a infiintat legal Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau.

Organizatia Judeteana Bacau

Sediu fiscal: Municipiul Bacau, str. Republicii nr.27, A, 3

COD IBAN RO15BRDE040SV306960000400

CIF 23698841

Tel./fax 033. 44.22.716; 0744.19.17.17

Nr.80/06.11.2009

Comunicat de presa:

Organizatia Judeteana Bacau a Partidului Democrat-Liberal, de pe str. Vasile Alecsandri nr. 10, Municipiul Bacau, judetul Bacau, functioneaza in ilegalitate, in raporturile cu Biroul Electoral Judetean si toate institutiile statului.

Domnul Olaru Neculai, nu mai are recunoastere in fata institutiilor judecatoresti, deoarece a fost respinsa cererea de chemare in judecata, adresata de domnia catre instantele judecatoresti, in calitate de reprezentant al unei organizatii neinfiintate din punct de vedere juridic.

Cererea de a se anula certificatul de inregistrare fiscala eliberat in procedura legala de catre Ministerul Economiei si Finantelor Publice – Agentia Nationala de Inregistrare Fiscala, a fost respinsa de catre Tribunalul Bacau, sectia Comerciala si de Contencios Administrativ, prin hotarare judecatoreasca definitiva.

Astfel actele de infiintare si de constituire ale Partidului Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, recunoscute si inregistrate la organul administratiei de stat, in baza Legii partidelor politice nr. 14/2003 si a Legii

de aprobare a codului fiscal si codul de procedura fiscala, pentru care a fost eliberat certificatul de inregistrare fiscala nr. 23698841, cu incepere din data de 10.04.2008, au ramas valabile si raman in vigoare pana la data la care Partidul Democrat-Liberal se va radia din Registrul Partidelor Politice.

Domnul Olaru Neculai consecvent in actiunile de nerecunoastere a actelor legale pe care le are Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, reprezentat prin presedinte Botomei Vasile, ca expresie a politicienilor care nu tin cont de lege, considerandu-se mai presus de hotararile judecatoresti, a promovat un recurs in vederea obtinerii pe cale de coruptie si de influenta a politicului in actul de justitie, pentru care a fost format un dosar de recurs cu numarul 6145/110/2008 la Curtea de Apel Bacau.

Dosarul de recurs a fost solicitat de catre Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, cu sediul in Municipiul Bacau, str. Republicii nr. 27, A, 3, a se stramuta de la Curtea de Apel Bacau la o alta Instanta egala in grad din tara.

In cauza de stramutare, a fost investita Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia de Contencios Administrativ si Fiscal.

Prin certificatul nr. 8275/1/2009 eliberat din data de 22.10.2009 si comuncat prin posta cu data de 04.11.2009, Inalta Curte de Casatie si Justitie, a dispus suspendarea judecarii dosarului de recurs de la Curtea de Apel Bacau, pana la data in care se va solutiona cererea de stramutare.

In dovedire va anexam certificatul nr. 8275/1/2009, fata de care solicitam efectuarea informarii publice cu privire la nelegala reprezentare a Partidului Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, de catre domnul Olaru Neculai.

In aceasta tara in care nu se mai tine cont de lege de catre politicieni, domnul Olaru Neculai se inscrie in categoria politicienilor mincinosi de fiecare data cand se prezinta in calitate de presedinte al Partidului Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau.

Sentinta civila prin care a fost respinsa actiunea de desfiintare a actelor si de anulare a codului de inregistrare fiscala pe care il are Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, a fost pronuntata de Tribunalul Bacau cu numarul […] din data de.

Avand in vedere ca institutiile statului, de la nivel descentralizat pe judetul Bacau, sunt reprezentate de organe executive desemnate pe criteriul politic, prin aportul domnului Olaru Neculai, solicitam pe aceasta cale mijloacelor de Mass-Media sa initieze o dezbatere serioasa pe acest subiect in vederea stabilirii identitatii presedintelui Partidului Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau.

Partidul Democrat Liberal,

Organizatia Judeteana Bacau

Birou de presa/Presedinte