Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Comunicate de presa

Comunicat spre stiinta pentru avocatii inscrisi de domnul Bota in Baroul Bucuresti!

Articol publicat in data de 19/02/12 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Comunicat spre stiinta pentru avocatii inscrisi de domnul Bota in Baroul Bucuresti!

Trebuie sa stiti ca niciodata nu a fost inregistrat fiscal Baroul Bucuresti in care figurati inscrisi cu decizii emise in numele Baroului Bucuresti de care domnul Bota.

Din acest motiv nu se percepeau taxe de inscriere in Baroul Bucuresti, fiind de notorietate ca banii erau achitati ca donatii la domnul Bota. Donatorii sunt publicati pe www.bota.ro.

Cetateanul Bota a reusit sa duca in eroare pe multi donatori. Desi oamenii aveau destul de multa carte, niciunul dintre donatori nu si-a pus intrebarea de ce sunt publicati pe site-ul www.bota.ro si nu pe un www. unbr.

Iata acum se publica motivul! Sa nu se astepte nimeni sa publice domnul Bota vreo dovada precum c-ar avea CIF pe Baroul Bucuresti, pentru ca NU ARE!

Conform art.207 pct (1) si (2) din Noul Cod Civil, dreptul de a desfasura asemenea activitati se naste numai din momentul obtinerii autorizatiei respective, iar actele si operatiunile savarsite fara autorizatiile prevazute de lege sunt lovite de NULITATE absoluta!

Trebuie mentionat ca operatiunea de a dispune infiintarea unei persoane juridice nu este una si aceiasi cu operatiunea de inregistrare a persoanei juridice.

In cazul Barourilor si a UNBR, operatiunea de autorizare este asimilata inregistrarii si eliberarii CIF-lui de catre Ministerul Finantelor Publice, in calitate de institutie competenta sa verifice prin organele proprii, actele de infiintare si indeplinirea conditiilor de inregistrare.

Sa va mai uitati pe site-ul www. Bota.ro si veti observa ca Statulul Baroului Bucuresti, nu are semnatura , nu are numar de inregistrare, nu este legalizat, dovada fiind ca nici nu a putut fi inregistrat.

Spre comparatie, uitati-va pe acte ca Statutul Baroului Bacau, decan Botomei Vasile, confirmat prin hotarare judecatoreasca definitiva, publicat pe www.baroulbacau.ro; Neanregistrarea fiscala a Baroului Bucuresti generic Bota, atrage nulitatea absoluta a deciziilor emise in numele Baroului Bucuresti de catre domnul Bota.

Avand in vedere neinregistrarea Baroului Bucuresti, denumit generic “Baroul Bucuresti structura Bota”, nu este valabila nici una din deciziile emise in numele acestuia de catre asa-zisul domn decan Bota!

Daca avocatii inscrisi pe Baroul Bucuresti, vor totusi sa faca parte din Baroul Bucuresti, o pot face prin cereri de inscriere in Baroul Bucuresti inregistrat de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-U.N.B.R.

Cei care se trezesc la timp inca mai au o sansa! Sansa este prin www.unbr.info. Pintre oamenii destepti care si-au dat la timp seama ca Bota i-a emis decizie pentru Baroul Bucuresti, fara a fi inregistrat baroul, este si distinsul domn deputat Catalin Croitoru, care e desemnat cu delegatie in functia de Presedinte executiv. Mai multe relatii pe www.unbr.info

Semneaza,

Presedinte,

Dr. av. Vasile Botomei