Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Cele mai citite stiri

Vasile Botomei a obtinut reluarea cercetarii penale impotriva cetateanului Romeo Stavarache!

Articol publicat in data de 30/04/14 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Vasile Botomei a obtinut reluarea cercetarii penale impotriva cetateanului Romeo Stavarache!
Primarul Mun. Bacau Stavarache Romeo, a fost cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor publice cu complicitate pentru fraudarea bugetului local al Mun. Bacau, prin spalare de bani in valoare de 90 milioane lei rol, suma atribuita prin Consiliul Local Bacau, catre Asociatia Top Sport Bacau, fara justificare legala.
Din cauza ca faptele sunt datate din 8 aprilie 2011, pe fondul neexercitarii unei cercetari penale la obiect de procurorul de caz, s-a creat premisa ca si in anii 2012, 2013 si 2014 faptele sa fie repetate, prin acordarea de sume si mai mari.
In acelasi timp in care primarul este darnic cu zeci de miliarde de lei rol pentru asociatii sportive cu caracter fictiv, de unde banii se distribuie pe criterii de clientelism politic, primarul promoveaza o popularitate pe panourile publicitare din Bacau si prin consilierii din PNL, imparte ajutoare umanitare prin pachete cu zahar, ulei si carne, prin asociatia Eurocivica din Bacau.
Cu aceasta ocazie primarul Stavarache poate oferi garantii penale pentru candidatii de la alegerile Europarlamentare!

Dr.Vasile Botomei transmite felicitari Domnului Prim Procuror Carmil Roca de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bac

Este un procuror competent, bine intentionat care a reusit sa nu fie corupt!au!
Tara are nevoie de procurori corecti si destepti!
Anterior, acelasi caz de delapidare a fost solutionat cu neinceperea urmariri penale, de catre fostul Prim Procuror Stefan Adrian Majeri, care pentru merite de favorizare a unor persoane cu functii politice inalte, a fost raspaltit printr-o promovare la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau!
In urma acestui rezultat, Dr.Vasile Botomei apreciaza ca se cuvine a fi cercetat penal  si domnul Procuror care anterior a solutionat dosarul pe care l-a dorit a fi casat!
Dr. Vasile Botomei,
Presedinte Uniunea Nationala a Barourilor Romania-UNBR
www.unbr.info