Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Comunicate de presa

Stavarache Romeo a recunoascut public ca Botomei Vasile este presedintele PD-L Bacau

Articol publicat in data de 7/04/10 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Stavarache Romeo a recunoascut public ca Botomei Vasile este presedintele PD-L Bacau

Cabinet Presedinte Botomei Vasile
Sediu fiscal: mun.Bacau, str.Republicii, nr.27, A, 3
COD IBAN RO15BRDE040SV306960000400
CIF 23698841
Tel./fax: 033. 44.22.716; Mobil: 0744 19 17 17;
Nr. 23/07.04.2010

Comunicat de presa,

Presedinte Botomei Vasile – PD-L Bacau,

Primarul Stavarache Romeo a  recunoascut public ca Botomei Vasile este presedintele Partidului Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau.

Aceasta se confirma prin adresa nr.  65038/23.02.2010, comunicata de vice-primar Roxana Mironescu, pe adresa Partidul Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau, cu sediul in str. Republicii nr. 27, A, 3, reprezentat prin presedinte Botomei Vasile.

Actul in cauza argumenteaza ca a fost eliberat pentru aceasta organizatie, actul aditional pe anul 2010 la contractul de inchiriere, avand ca obiect spatiul din str. Vasile Alecsandri nr. 10, Judetul Bacau.

In cazul de fata, cum unitatea administrativ teritoriala a Municipiului Bacau recunoaste public ca sediul Partidului Democrat Liberal este in str. Republicii nr. 27, A, 3, rezulta ca din punct de vedere juridic este inexistenta organizatia in care pretinde ca a intrat domnul senator Berca Gabriel impreuna cu domnul deputat Banu Mihai.

Le adresam pe aceasta cale invitatie domnilor Berca Gabriel si Banu Mihai, asemenea ca si primarilor  care vor sa ii insoteasca, ca in conditiile in care doresc sa desfasoare o activitate politica legala in cadrul organizatiei judene Bacau a Partidului Democrat Liberal, sa depuna cerere de adeziune la sediul fiscal al organizatiei din str. Republicii nr. 27, A, 3, in vederea confirmarii de primire in PD-L Organizatia Judeteana Bacau.

Contactat telefonic domnul Gabriel Berca cu privire la inscrierea in   PD-L Bacau, acesta a confirmat situatia juridica existenta.

Din punct de verede legal urmeaza sa demonstreze domnul Berca Gabriel daca se inscrie in cadrul unei organizatii legal constituite si inregistrate fiscal cu sediul in str. Republicii nr. 27, A, 3, sau daca se va alinia grupului d oligarhi politici care au nesocotit pana in prezent Legea Partidelor Politice nr. 14/2003.

In conditiile in care persoanele publice in cauza, vor adera la organizatia legal  constituita, vor avea o garantie ca sunt membrii in PD-L Bacau, pentru care vor achita cotizatia legala pe baza de facturi fiscale.

Vezi urmatoarele anexe:

Stavarache Romeo a recunoascut public ca Botomei Vasile este presedintele PD-L Bacau

Stavarache Romeo a recunoascut public ca Botomei Vasile este presedintele PD-L Bacau

Partidul Democrat Liberal,

Organizatia Judeteana Bacau,

Presedinte,

Av. dr. Botomei Vasile