Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa, Cele mai citite stiri

“Scandal cu repetitie la Bartolo”

Articol publicat in data de 3/04/11 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
“Scandal cu repetitie la Bartolo”

In cursul diminetii de vineri, statia de la Bartolo a fost din nou scena de teatru a unui scandal. Fireste, in mijlocul acestuia a fost Vasile Botomei. Totul a pornit cind echipele de demolatori au venit sa dezafecteze ceea ce a mai ramas din spatiile comerciale de pe trotuar ale lui Botomei. Vecinii lui au sarit ca arsi, acuzindu-l pe acesta ca impiedica derularea actiunii. “Este hotarire data de instanta si el se opune. A luat ustensilele oamenilor care au venit sa demoleze si le-a ascuns”, a declarat Victor Hliboceanu, proprietarul unui magazin vecin cu spatiile lui Vasile Botomei. El a spus ca din cauza obstructiilor lui Botomei a cerut ajutor de la Politie.

Botomei le-a luat uneltele muncitorilor

Angajatii Politiei Locale au fost solicitati vineri dimineata sa asigure linistea si ordinea publica pe str. Republicii din municipiul Bacau, in perimetrul fostelor societati comerciale administrate de Vasile Botomei. “In zona respectiva, angajatii Primariei Bacau desfasoara o serie de lucrari in vederea readucerii la starea initiala a pietonalului din zona. Coordonatorul lucrarii ne-a solicitat sprijinul intrucit se afla in imposibilitatea de a-si desfasura activitatea. Din declaratiile acestuia, reiese ca Vasile Botomei le-au luat muncitorilor uneltele de lucru, impiedicindu-i astfel sa-si desfasoare activitatea. Rolul nostru in zona de conflict este acela de a asigura ordinea si linistea publica”, a precizat Florin Podoleanu, purtator de cuvint la Politia Locala. Un echipaj de Politie de la Sectia 1 a fost prezent la fata locului si a deschis o ancheta, urmind sa stabileasca cu exactitate conditiile in care s-a produs incidentul. Se pare ca Botomei a recurs la acte de violenta in momentul in care le-a luat uneltele muncitorilor. Daca va fi gasit vinovat, el se va alege cu un dosar penal pentru furt si tilharie.

Sursa: Ziarul de Bacau

Claudiu TANASESCU, Ramona IONESCU