Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Diverse

Ministerul Aacerilor Interne, a eliberat pasaportul autorului Dr.Av. Botomei Vasile- Presedinte UNBR

Articol publicat in data de 7/04/14 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Ministerul Aacerilor Interne, a eliberat pasaportul autorului Dr.Av. Botomei Vasile- Presedinte UNBR

Se dovedeste ca se stinge conflictul legat de folosirea denumirilor de Baroul Bacau din cadrul UNBR, precum si de presedinte al Uniunii Nationala a Barourilor din Romania-UNBR, dupa ce s-a dovedit ca folosirea acestor denumiri a avut ca scop realizarea cercetarii stiintifice in materia implementarii noului concept elaborat de autorul Dr. Botomei Vasile, potrivit caruia in  baza aceleasi Legii 51/1995, republicata, denumita Lege de organizare si functionare a profesiei de avocat s-a dovedit ca pot fi inregistrate si autorizate mai multe organizatii profesionale de tip Barou intr-un judet si mkai multe organizatii profesionale te tip uniunea Nationala a Barourilor din Romania, la nivel national, pe aplicarea principiului concurentei profesionale in materia de persoane juridice cu obiect si scop de aparare prin avocati.

Citeste AICI adresa eliberata de MAI cu nr. 50559 din 28.03.2014, prin care se recunoaste autorului Dr.av. Botomei Vasile-Presedinte UNBR, drepturile legitime in materie de libertate.

Citeste AICI OPIS-ul cu raspunsuri comunicate de institutiile de drept public din Romania in materia  implementarii rezultatelor  cercetarii stiintifice din teza de doctorat a autorului Dr.av.Botomei Vasile cu privire la organizarea si functionarea profesiei de avocat in baza Legii 51/1995, republicata in aplicatia teoriei cercetate din teza „Raspuncerea administrativa.Aspecte practico-stiintifice in plan comparat-Republica Moldova si Romania”, cu referire la urmatoarele:

            -Conceptul de  pluralism al organizatiilor profesionale de aparare de tip barou la nivel administrativ teritorial judetean si

         -Conceptul de pluralism al   organizatiilor profesionale de aparare de tip  uniunea nationala a barourilor din romania la nivel national;

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR

Presedinte,

Dr. Av. Vasile Botomei