Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Cele mai citite stiri, Diverse

Legalis.ro activeaza o noua sectiune: Bibliografie

Articol publicat in data de 21/03/09 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Legalis.ro activeaza o noua sectiune: Bibliografie

Sectiunea Bibliografie este un compendiu de referinte la articolele publicate in perioada 2000-2009 in cele mai importante reviste juridice din Romania:
– Dreptul
– Curierul Judiciar
– Curierul Fiscal
– Caiete de Drept Penal
– Revista de Drept Comercial
– Revista Romana de Drept al Afacerilor
– Revista Romana de Dreptul Muncii
– Revista de Drept Public
– Revista Romana de Drept International
– Noua Revista de Drepturile Omului
– Pandectele Romane.

Pentru inceput, Bibliografia va fi inclusa in modulele de business Legalis Premium si Legalis Standard.

Legaliseste un produsC.H.Beck.

Intr-un material de prezentare, prestigioasa editura prezinta “cele cele mai importante avantaje tehnice oferite de biblioteca juridica on-line Legalis.ro:
– puteti accesa aplicatia din orice loc, in absolut orice moment;
– Legalis.ro nu necesita instalare pe calculatorul dumneavoastra si va scuteste de detaliile tehnice inutile aferente unei solutii desktop;
– utilizand Legalis.ro sunteti complet degrevati de sarcina actualizarii unei baze de date ori de permanenta monitorizare a unor fisiere de actualizare. Totul se rezolva direct si rapid de catre echipa Legalis, iar dumneavoastra nu va ramane decat sa deschideti aplicatia pentru a vedea ce e nou;
– eliminati frustrarea momentelor in care pur si simplu nu stiti de ce o aplicatie desktop “nu mai merge”. Cu legalis.ro castigati mai mult timp pentru dumneavoastra!”

Legaliseste prima biblioteca juridica on-line -testare gratuita (14 zile).

Despre legalis.ro

Inca din anul 2007, Editura C.H. BECK a inceput sa regandeasca strategia de abordare a pietei juridice romanesti, axandu-se mai mult pe necesitatile utilizatorilor de programe legislative. Lansat in luna aprilie a anului 2008, se poate spune ca Legalis.ro este unul dintre cel mai noi produse de pe piata romaneasca a serviciilor de documentare legislativa. Cu toate acestea, Legalis.ro a demonstrat ca este un produs competitiv, dezvoltat pentru a raspunde necesitatii de informare imediata si completa a tuturor specialistilor din domeniul juridic, financiar si nu numai.

Despre C.H.BECK

Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cartilor si a publicatiilor cu tematica juridica si economica. Editura s-a impus pe piata literaturii juridice in anul 1998 ca urmare a asocierii intre grupul romanesc al Editurilor ALL si editura germana C.H. BECK. Incepand cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului sau european C.H. Beck, devenind astfel o societate independenta, cu capital majoritar german.