Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Comunicate de presa

Denuntatoarea Chirila Filip Andreea Vasilica a fost autorizata ca avocat prin decizia decanului Vasile Botomei

Articol publicat in data de 30/10/12 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Denuntatoarea Chirila Filip Andreea Vasilica a fost autorizata ca avocat prin decizia decanului Vasile Botomei

Denuntatoarea Chirila Filip Andreea Vasilica a fost autorizata ca avocat in baza Legii 51/1995, avand CIF 30391172 din 4 iulie 2012, in baza Deciziei emise de Baroul Bacau – UNBR, decan Vasile Botomei.

Dovada o reprezinta actul de autorizare fiscala publicat pe m.finante.ro, conform anexei 1.

Examinarea a avut loc prin participarea in comisia de examinare a judecatorului dr. Vasile-Sorin Curpan, impreuna cu dr. Vasile Botomei.

Chirila Filip Andeea Vasilica a preferat sa se inscrie in Baroul Bacau – UNBR, pentru a nu da spaga de 20.000 euro pentru Baroul Bacau – AFJ, din care face parte si Gigi Nucu Candet.

Se constata ca acuzatiile indreptate impotriva examinatorilor  Dr. Vasile-Sorin Curpan si Dr. Vasile Botomei au fost mincinoase, prin ascunderea adevarului, dovada fiind:

  • Decizia nr.2/30 iunie 2012, de admitere in profesia de avocat, prin care doamna Chirila Filip Andreea a luat la cunostinta de existenta organizatiilor profesionale concurente la nivel national si judetean.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau nu tolereaza asemenea denunturi calomnioase si urmeaza sa aplice legea penala impotriva instigatorilor care au indemnat-o pe Chirila Filip Vasilica sa faca declaratii mincinoase in fata procurorilor.

Consemneaza,

Baroul Bacau – UNBR