Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Diverse

“Botomei vrea sa faca bustul maresalului Antonescu la biroul sau de avocatura!”

Articol publicat in data de 26/11/12 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
“Botomei vrea sa faca bustul maresalului Antonescu la biroul sau de avocatura!”

Avocatul Vasile Botomei nonconformist ca intotdeauna, vrea sa mai faca o lucrare istorica: in gradina biroului sau de avocatura se va dezveli cu prilejul Zilei Nationale bustul controversatului maresal Ion Antonescu!

 Avocatul era foarte preocupat astazi de gasirea marmurei si a meterialului pentru soclu – omul legii era nehotarat in privinta alegerii culorilor celor mai adecvate pentru bustul maresalului. Vasile Botomei, care va suporta integral costurile lucrarii, nu este foarte interesat de vreo  autorizatie pentru amplasarea  bustului: “Pentru mine maresalul este un erou national, un om care a dorit sa schimbe destinul poporului roman, si care este cunoscut si sub denumirea Ion-cel-fara-de mormant”.

Soclul cu bustul maresalului Antonescu va fi dezvelit – daca pana atunci nu se intampla altceva – pe data de 30 noiembrie cu prilejul aniversarii Zilei Nationale a Romaniei. Sunt invitati sa participe, profesori, militari si preoti care vor sfinti lucrarea artistica.

Autor: G POP | Sursa: JDB.ro