Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Comunicate de presa

Avocatul doctor Vasile Botomei a rasturnat situatia din dosarul nr.3950/110/2010 al Tribunalului Sibiu

Articol publicat in data de 26/09/11 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Avocatul doctor Vasile Botomei a rasturnat situatia din dosarul nr.3950/110/2010 al Tribunalului Sibiu

Cabinet Avocat Dr. Botomei Vasile
Str.Republicii, nr.27, A, 1
www.botomeivasile.ro
E-mail:botomei.vasile@yahoo.com
Telefon mobil: 0744191717, fax: 0334422716

COMUNICAT

Avocatul doctor Vasile Botomei a rasturnat situatia din dosarul nr.3950/110/2010 al Tribunalului Sibiu, in care Primarul Bacaului Stavarache Romeo se judeca cu SC Transport Public SA Bacau.
Dr. Vasile Botomei, prin prezenta si pledoaria in fata instantei de judecata, l-a determinat pe avocatul Primariei, Cozma Valentin si pe avocatul Haratau Petru din partea Consiliului judetean Bacau, sa paraseasca sala datorita lipselor de argumente, fara a depune la dosar niciun act.
Presedintele completului de judecata a revenit asupra incheierii de sedinta de la termenul anterior, in sensul recunoasterii dr. Botomei Vasile a calitatii de avocat ales al SC Transport Public SA Bacau.
La dosar s-a primit o comunicare din partea Consiliului Superior al Magistraturii, privind confirmarea calitatii de aparator ales pentru SC Transport Public SA Bacau, prin cabinet av.dr. Botomei Vasile.
Presedintele completului de judecata a constatat ca sunt legale toate actele Baroului din care face parte av.dr. Botomei Vasile.
Nici la acest termen de judecata, Primarul Bacaului nu a dovedit legalitatea cererii de chemare in judecata impotriva SC Transport Public SA Bacau si a Consiliului judetean Bacau.
Din partea Primarului mun. Bacau au fost depuse la dosar mai multe acte incrise fals. Aceasta s-a intamplat din cauza ca actele emise in numele primarului au fost semnate in fals, prin substituirea identitatii primarului, de catre membrii din partidul din care face parte Stavarache Romeo.
Presedintele completului de judecata a facut aprecieri dure asupra prestatiei celor doi avocati si a lipsei de control pe care au dovedit-o in timpul procesului.
Astfel, atat avocatul Cozma, cat si avocatul Haratau se intorc cu coada intre picioare la angajatorii lor din Bacau.
Niciunul dintre ei nu s-a asteptat la problemele puse in dosar de catre decanul Baroului Bacau, av.dr. Botomei Vasile. In acest sens anexam la prezenta concluziile scrise depuse la dosar.
SC Transport Public SA Bacau a fost reprezentata la acest termen de catre av.dr. Botomei Vasile, decanul Baroului Bacau si de catre doamna avocat Catu Nicuta din Baroul Bucuresti.
Apararea s-a facut in echipa perfecta.

Dr.av. Botomei Vasile