Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Cele mai citite stiri, Comunicate de presa

Avocatul Botomei este chemat in audienta de primar

Articol publicat in data de 4/01/11 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Avocatul Botomei este chemat in audienta de primar

Cabinet av. dr. Botomei Vasile

Municipiul Bacau, str. Republicii nr. 27, A, 1-3

CIF 21183784

Email: botomei.vasile@yahoo.com; Website: botomei.vasile@yahoo.com

Tel/Fax: 0334 422 716; Mobil: 0744 19 17 17

Data: 04.01.2010

Comunicat,

Avocatul doctor Botomei Vasile este invitat de viceprimarul Municipiului Bacau Dragos Luchian pentru audienta in data de 05.01.2010, orele 10.00.

Cererea de audienta a fost solicitata la 27 decembrie 2010.

Primarul Stavarahe Romeo a preferat mai intai sa demoleze imobilele apartinand avocatului Botomei Vasile, aflate in str. Republicii nr. 27, iar audienta a planificat-o dupa ce s-a consumat abuzul in serviciu, distrugerile de bunuri, tulburare de posesie, furtul de materiale din incinta spatiilor desfiintate ilegal, precum si nerespectarea hotararilor judecatoresti castigate in mod favorabil de Cabinetul de avocat.

Audienta se desfasoara dupa ce Primarul Stavarache Romeo si viceprimarul Dragos Luchian au aflat de cercetarea penala impotriva lor pentru infractiunile de care se fac vinovati, din dosarul penal  nr. 10041/P/2010.

Societatea de asigurari a intocmit procesele verbale de constatare a daunelor, prin care inspectorii de asigurari au constatat ca demolarea a fost fara temei legal, avand in vedere actele de proprietate, delimitarile spatiilor prin documente cadastrale edificate legal pe baza autorizatiei de constructie nr. 454/29.09.2005, eliberata de primar.

Firma de asigurari se solidarizeaza in actiunea penala formulata impotriva primarului si viceprimarului Municipiului Bacau, in vederea recuperarii daunelor cauzate prin acte administrative ilegale.

Semneaza,

Avocat doctor Botomei Vasile