Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa, Cele mai citite stiri

Alianta PD-L & PSD s-ar putea rupe inainte de alegerile europarlamentare din iunie 2009

Articol publicat in data de 2/05/09 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Alianta PD-L & PSD s-ar putea rupe inainte de alegerile europarlamentare din iunie 2009

Motive:

art_145783_1Semnele sunt evidente din neintelegirile care au aparut la nivelul organizatiilor judetene, urmare carora nu au putut fi stabiliti prefectii, subprefectii si conducerile institutiilor deconcentrate din teritoriu.
La Bacau, sunt grave probleme din cuza domnului Viorel Hrebenciuc – Presedinte PSD Bacau, care, nici pana la data de 02.05.2009 nu a dat curs negocierilor cu Botomei Vasile – Presedinte al Partidului Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau.
Botomei Vasile, este presedinte executiv la nivel national al Partidului Democrat-Liberal.
Sustine promovarea unui prefect competent in judetul Bacau, din partea Partidului Democrat-Liberal, capabil sa rezolve problemele grave cu care se confrunta Prefectura din Bacau, ca urmare a faptului ca, conducerea acestei institutii a fost reprezentata de amatori pe toata perioada de guvernare a PNL.
Prefectul care a reprezentat guvernarea PNL, nu a avut cunostinte de administratie publica, fiind antrenor de box.
Subprefectul, inainte de a fi numit pe postul de Inalt Functionar Public, a indeplinit functia de seful pietelor din Bacau.
Nici unul dintre primarii din comunele judetului Bacau, nu au gasit in institutia Prefectului sprijin in realizarea proiectelor de obtinere a finantarilor europene, desi erau de un real folos comunelor in vederea realizarii lucrarilor mult asteptate si promise in campaniile electorale.
Judetul Bacau sta pe un butoi de pulbere din cauza domnului Viorel Hrebenciuc care a abandonat coordonarea si reprezentarea politica din Organizatia Judeteana a PSD Bacau.
In prezent directorii de la institutiile de concentrate din judetul Bacau isi continua nestingherit reprezentarea pe funtiile obtinute politic din timpul guvernarii PNL.
Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache a reusit sa domine PSD in Bacau printr-o veche prietenie cu Viorel Hrebenciuc, si sa mentina in continuare pe funtiile din guvernarea PD-L – PSD, pe directorii executivi care au fost numiti de catre PNL.
Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, a hotarat in Biroul Permanent Judetean, sa actioneze in judecata PSD, pentru nerespectarea protocolului din Parteneriatul pentru Romania.
Aceasta actiune va conduce la ruperea aliantei dintre PD-L si PSD, ceea ce va atrage remanierea ministrilor PSD si trimiterea acestora in opozite.
De altfel era de asteptat ca acest mariaj sa fie de scurta durata dupa modelul ministrilor de la ministerul Administratiilor si Internelor care au avut mandate din ce in ce mai scurte, pana cand nu le va mai avea deloc.

Semneaza,
Presedinte Executiv PD-L,
Botomei Vasile

Birou de Presa,
www.partiduldemocratliberal.ro
Relatii: 0744191717