Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Cele mai citite stiri, Comunicate de presa

Ziua de 23 august pentru Biroul de Mediere Dr. Botomei Vasile

Articol publicat in data de 23/08/13 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Ziua de 23 august pentru Biroul de Mediere Dr. Botomei Vasile

Birou de Mediere doctor Botomei Vasile; CIF 21183784

Mun. Bacau, str. Republicii nr. 27, A, 1-3

Birou de lucru: Mun. Bacau, str.  Oituz nr. 33, jud. Bacau

Website: www.botomeivasile.ro; mail: botomei.vasile@yahoo.com

Tel./Fax: 0334 421 450; Mobil: 0744 19 17 17

 

La Casa pentru Apararea Drepturilor Omului – Mediator European Dr. Botomei Vasile din Bacau, str. Oituz nr. 33, a avut loc marcarea evenimentului anual de  23 august, prin care se aniverseaza trecerea primului an de la infiintarea Biroului de Mediere Dr. Botomei Vasile impreuna cu biroul de lucru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – UNBR, reprezentata prin Presedinte Dr. Botomei Vasile.

            Participarea membrilor prezenti a fost intr-o atmosfera destinsa, avand ca ordine de zi urmatoarele teme:

1.”23 august ziua tradarii neamului romanesc de catre regale Mihai al II-lea”, enuntat prin comunicatul stiintific denumit “23 august a Romaniei”;

Prezentarea cartii “Cirese pentru Maresal, editura Vicovia 2012, cu prezentarea istoria adevarata a neamului romanesc prin actiunile si activitatile Maresalului Ioan Antonescu”

2. Dezbaterea pe marginea proiectului de hotarare initiat de viceprimarul municipiului Bacau, prin care se urmareste adoptarea unei norme de autorizare a functionarii pentru agentii economici din Bacau, cu titlu de autorizare a functionarii, prin eludarea normelor de drept material reglementate prin Legea 359/2004, modificata si completata, care in ordine juridica se aplica cu prioritate si  are forta obligatorie pentru unitatile administratiei publice locale.

            Apasa AICI pentru a vedea materialul inregistrat la Primaria Bacau cu nr. 35582/23.08.2013.

3. Prezentarea implementarii rezultatelor la cercetarea stiintifica din teza de doctorat Botomei Vasile, ca urmare a confirmarii international a titlului stiintific de doctor in drept din 05.07.2013.

          Apasa AICI  pentru a vedea comunicatul “Dr. Botomei Vasile l-a luat pe Stefan cel Mare si Sfant la Chisinau”, impreuna cu filmul din timpul examinarii in cadrul USM din Republica Moldova.

 

Data: 23.08.2013                                                                                        Birou Mediator Dr. Botomei Vasile,

casa_pentru_apararea_drepturilor_omului_botomei

Comments are closed.