Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Cele mai noi stiri

“Vasile Botomei este doctor in drept, cu diploma! (Foto)”

Articol publicat in data de 18/01/14 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
“Vasile Botomei este doctor in drept, cu diploma! (Foto)”

Vasile Botomei, controversat in lumea justitiei din Bacau si in intreaga tara, chiar este doctor in drept. O dovedeste diploma primita de curand de la Chisinau, de la Consiliul National de Acreditare si Atestare al Republicii Moldova. Teza de doctorat s-a bazat pe analiza legislatiei din Romania si Republica Moldova, in contextul tragerii la raspundere al celor care conduc Justitia sau administratia publica, locala sau centrala („Raspunderea administrativa: Aspecte practico-stiintifice in plan comparat Republica Moldova-Romania“). Toate actiunile lui Vasile Botomei, cu rezonanta in spatiul public national (inregistrarea UNBR-ului paralel celui traditional, a PDL, s.a.) au constituit baza practica a lucrarii, originala si din acest motiv.

Zilele acestea, lui Vasile Botomei i-a fost eliberata diploma de doctor in drept, cu recunoastere internationala. Isi doreste pe viitor sa practice avocatura in Republica Moldova dar si in spatiul Uniunii Europene si sa-si continue pregatirea cu studii postdoctorale.

Publicat pe ZiaruldeGarda.ro de 

Comments are closed.