Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Activitati de interes public, Diverse

UNBR – Dr. Botomei Vasile a cerut instiitutiilor publice de profil sa se comunice luarea in evidenata a persoanelor juridice noi infiintate prin aplicatia de doctorat in drept

Articol publicat in data de 31/12/13 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
UNBR – Dr. Botomei Vasile a cerut instiitutiilor publice de profil sa se comunice luarea in evidenata a persoanelor juridice noi infiintate prin aplicatia de doctorat in drept
In completare la adresa de inaintare din 30.12.2013 transmisa catre institutia dumneavoastra de catre UNBR, de pe adresa de email botomei.vasile@yahoo.com, va rugam ca raspunsul pe care il veti formula cu referire la aprecierea stiintifica in domeniul recunoasterii aportului in domeniul stiintei dreptului de catre autori cum sunt A.I. Cuza, Mihail Kogalniceanu sau Ion Antonescu, sa ne comunicati un punct de vedere cu privire la aplicatiea in practica a Declaratiei sustina in Parlamentul Romaniei de catre Domnul Presedinte Traian Basescu citita in camerele reunite din 18.12.2006, prin care a fost condamnat explicit si categoric sistemul comunist din Romania, de la infiintarea sa, pe baza de dictat, in anii 1944-1947 si pina la prabusire, in decembrie 1989.
  • Citeste AICI lista cu institutiile de stat la care au fost comunicate cererile;
  • Citeste AICI adresa de inaintare a formularului de cerere, prin adaptare de titlu pentru fiecare institutie;
  • Citeste AICI declaratie Presedintelui Romaniei Traian Basescu citita in Parlament privind condamnarea comunismului;
  • Citeste AICI Recunoasterea, asumarea si condamnarea genocidului comunist, denumit Apel, formulat de oamenii de cultura din Romania prin marele actor Victor Rebenciuc care a adus o contribuție importantă la dezvoltarea teatrului și cinematografiei românești.

 

Deviza: UNBR-Dr. Botomei Vasile – Presedinte Uniunea Nationala a Barourilor din Romania

“Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada,iar altii fug ca sa nu fie arsi.”

Goethe – vazut prin convingerile autorului Dr.Vasile Botomei.

Biroul de Presa UNBR.info / 30.12.201

Comments are closed.