Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Cele mai citite stiri

„Sarea si piperul“ Zilei Nationale a Romaniei la Bacau: Vasile Botomei si protestul impotriva Rosiei Montana (Galerie foto)

Articol publicat in data de 3/12/13 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
„Sarea si piperul“ Zilei Nationale a Romaniei la Bacau: Vasile Botomei si protestul impotriva Rosiei Montana (Galerie foto)

Oficialitatile bacauane, reprezentanti ai instutiilor publice si ai partidelor politice, ONG-uri au depus coroane, ca si in alti ani, la CimitirulEroilor Primului Razboi Mondial de pe strada Constantei. Ceremonia dedicata Zilei Nationale a continuat in centrul Bacaului. Prefectul Claudiu Serban a rostit discursul premierului Victor Ponta dar si propriul mesaj, Dragos Benea a vorbit despre realizarile lui Victor Ponta, in care a inclus si semnarea acordurilor cu China, iar Mihai Sustac a citit mesajul primarului Romeo Stavarache, poate marele absent al marcarii zilei de 1 Decembrie in Bacau. Inainte, dar si dupa ceremonie, Fanfara Militara a Garnizoanei Bacau i-a delectat pe bacauani, veniti in centru in numar mare, cu siguranta, peste o mie.

Vasile Botomei si Mihai ViteazuSpectacolul a avut si elemente noi, surprinzatoare, neprevazute in programul oficial! Vasile Botomei a adus un tablou mare, care il infatiseaza pe domnitorul Mihai Viteazu, cel care a realizat pentru prima oara, pe 27 mai 1600, Unirea Principatelor. Tabloul a avut si o banderola tricolora. Vasile Botomei a fost activ si in timpul slujbei religioase, jucand rolul unui adevarat dascal Celalalt moment delicios al zilei a fost marcat de protestatarii din organizatia lui Florin Suciu, Iubim Natura, care au fost ridicati de jandarmi, deoarece pusesera un baner neconform Zilei Nationale. Oponenti ai exploatarilor de la Rosia Montana si a gazelor de sist, ecologistii bacauani nu au pierdut prilejul de a protesta, chiar daca manifestarea n-avea legatura cu subiectul. O galerie foto completa pe Facebook!

Apasa AICI pentru a vedea articolul complet pe ZiaruldeGarda.ro

Comments are closed.