Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Diverse

COMUNICAT: Ridicarea in totalitate a controlului judiciar pentru Dr. Botomei Vasile

Articol publicat in data de 21/03/14 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
COMUNICAT: Ridicarea in totalitate a controlului judiciar pentru Dr. Botomei Vasile

         Curtea de Apel Iasi a comunicat catre Cabinet Decan dr. Botomei Vasile la domiciliul procesual  Baroul Bacau, mun. Bacau, str. Oituz, nr.33, incheierea judecatoreasca din 06.03.2014, dispusa in dosarul penal nr.458/32/2013, prin care s-a hotarat:

         Ridicarea in totalitate a controlului judiciar pentru Dr. Botomei Vasile.

         Controlul judiciar a fost aplicat in perioada 11.06.2013 pana la data de 06.03.2014,

         Ceea ce la Curtea de Apel Bacau nu a fost cu putinta, ca urmare a presiunilor facute pe justitie de catre celalalt Barou Bacau AFJ, reprezentat prin avocat Gigi Nucu Candet, a fost cu putinta la Curtea de Apel Iasi!

         Curtea de Apel Iasi dispune:

         “Vazand ca inculpatul Botomei Vasile pe parcursul desfasurarii judecatii nu a incercat sa impiedice buna desfasurare a procesului penal, prezentandu-se in fata instantei ori de cate ori a fost chemat, perioada de timp care a trecut de la luarea masurii preventive a obligarii de a nu parasi tara in care acesta a respectat obligatiile impuse si pentru egalitatea de tratament juridic fata de ceilalti inculpati, care nu sunt supusi unor masuri restrictive de drepturi apreciaza ca pentru buna desfasurare a procesului penal nu se mai impune luarea altei masuri preventive prevazute de Noul cod de procedura penala, fata de acest inculpat:

         (…)

         “Constata ca a incetat masura obligarii de a nu parasi tara luata fata de …Botomei Vasile, fiul lui Vasile si Natalia, nascut la 07.01.1964, CNP…, intrucat numai este prevazuta in Noul cod de procedura penala si ca nu se mai impune luarea altei masuri preventive prevazuta de Noul Cod de procedura penala, fata de acest inculpat.

         Dispozitia instantei va fi comunicata organelor si institutiilor carora li    s-a comunicat initial luarea masurii.

         Prununtata in sedinta publica din 6.03.2014.”

         Citeste AICI incheierea din 06.03.2014  dispusa de CA Iasi;

         Citeste AICI memoriul depus in aparare de av.dr.Botomei Vasile administrat de instanta pentru  ridicarea controlului judiciar;

         Citeste AICI memoriu formulat in aparare de Baroul Bacau din cadrul UNBR,cu sediul in Bacau,str.Oituz,nr.33, reprezentat prin Decan Dr. av Botomei Vasile;

      Citeste AICI privind opisul cu/si raspunsurile communicate de toate judecatoriile, curtile de apel si parchetele aferente acestora aflate in legatura cu recunoasterea si implementarea organizarii si functionarii profesiei de avocat prin UNBR- Presedinte dr.av.Botomei Vasile;

Si toate cate veti cere, rugandu-va cu credinta le veti primi!

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR

Presedinte,

Dr.Av.Botomei Vasile

Comments are closed.