Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa

“Botomei transfera PDL-ul la PP”

Articol publicat in data de 27/09/10 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
“Botomei transfera PDL-ul la PP”

Extravagantul avocat bacauan Vasile Botomei, cel care si-a inregistrat o organizatie cu numele PD-L si sustine ca e seful democrat – liberalilor din judet, a decis ca a venit vremea pentru o schimbare si a infiintat filiala bacauana a Partidului Poporului. Intr-un comunicat remis redactiei, Botomei spune ca membrii din filiala Partidului Democrat-Liberal, Organizatia Judeteana Bacau au devenit profund dezamagiti de activitatile politice ale partidului, motiv pentru care au decis sa renunte la PD-L in favoarea Partidului Poporului.
Iar pentru ca PD-L sa nu ramina fara conducere, in fruntea sa a fost desemnat ex-prefectul Neculai Olaru, cel care a condus adevarata organizatie a democratilor, inainte de parasutarea in partid a lui Gabriel Berca. Olaru nu a fost disponibil pentru comentarii. (R.B.)

Citeste stirea…

Sursa: Ziarul de Bacau