Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Actiuni de avocat, Activitati de interes public, Articole din presa, Cele mai noi stiri

“Tradarea si incompetenta avocatilor, pe masa decanului Vasile Botomei”

Articol publicat in data de 5/04/13 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
“Tradarea si incompetenta avocatilor, pe masa decanului Vasile Botomei”

Cunoscutul doctor in drept Vasile Botomei a initiat o noua actiune menita sa scoata la iveala complicitatea si incompetenta unor avocati. Mai mult, el intentioneaza sa realizeze un tabou al rusinii in avocatura, in care sa fie mentionati toti avocatii care si-au tradat clientii sau care, prin incompetenta si delasare, au pierdut procese.

Ideea lui Vasile Botomei nu este rea deloc, in conditiile in care,  clientii  prejudiciati de proprii aparatori nu au avut pana acum niciun fel de reparatie. Dr. Vasile Botomei este decan al unei structuri U.N.B.R. infiintata de el in urma cu cativa ani, inregistrata de Ministerul Finantelor si recunoscuta de Ministerul Justitiei, potrivit articolului 2 din legea care reglementeaza statutul avocatului, deoarece figureaza ca Uniune Nationala a Barourilor din Romania. Ideea existentei unor UNBR-uri paralele, a unor barouri alternative la nivel judetean, poate contribui la realizarea ideii de dreptate in actul de Justitie. Prin traditie (comunista) exista un singur U.N.B.R. si o disciplina stricta in randul barourilor. In cazul unei complicitati, in cazurile penale, intre avocat si procuror, clientul este pierdut iremediabil. In numele Sistemului. Tocmai de aceea, existenta unor structuri paralele in avocatura poate conduce la evitarea controlului statal in cazuri de comenzi politice, dar si la o libera concurenta intre avocatii diferitelor barouri.

Pentru clientii nemultumiti de proprii avocati, dr. Vasile Botomei le face urmatoarea invitatie:

botomei vasile„Avocatul doctor Vasile Botomei formuleaza plangeri impotriva avocatilor care si-au iselat clientii!

Tot mai multi cetateni se plang de prestatiile necorespunzatoare ale unora dintre avocati. Unii primesc bani si nu fac nimic, altii primesc bani, insa nu sunt pregatiti corespunzator.
Pe langa aceste cauze se intalnesc si aspecte foarte grave prin care unii dintre avocati reprezinta clienti cu interese contrare, devenind efectiv tradatori ai propriilor cauze. Toate aceste aspecte sunt in atentia d-lui Decan av. dr. Vasile Botomei, care in interesul cetatenilor a infiintat organizatia “Casa pentru Apararea Dreptului Omului – Mediator Dr. Av. Botomei Vasile (CADO)”, cu sediul in Bacau str.Oituz 33“, a apreciat dr. Vasile Botomei pe site-ul propriu (www.botomeivasile.ro).
 
Autor: Mircea Merticariu
Sursa: Ziarul de Garda

Comments are closed.