Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa

“Sediul Partidului Poporului, pus la pământ”

Articol publicat in data de 29/12/10 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
“Sediul Partidului Poporului, pus la pământ”

(ASIS) – Primăria Bacău a demolat marţi construcţia care aparţine avocatului Vasile Botomei. Purtătorul de cuvânt al Primăriei băcăuane, Ionuţ Tomescu, spune că e vorba de o dispoziţie din 2004, „dispoziţie ce a fost atacată de Botomei şi a fost nevoie de şase ani de procese, finalizate prin emiterea acestei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile”.

De la primele ore ale dimineţii, mai mulţi lucrători ai Primăriei Bacău au sosit în zona de sud a oraşului, pe strada Republicii, acolo unde la parterul unui bloc se află construcţia ce aparţine SC Bartolo Prod Com SRL. Pentru spaţiul respectiv nu există autorizaţie de funcţionare. Avocatul Vasile Botomei spune că acţiunea de marţi este „un abuz al primarului”. În spaţiul respectiv îşi avea sediul partidul Poporului, filiala Bacău, şi mai multe firme care îi plăteau chirie avocatului băcăuan.

Sursa articolului: Evenimentul regional al Moldovei