Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa, Cele mai noi stiri

“Pentru drepturile bacauanilor”

Articol publicat in data de 15/09/12 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
“Pentru drepturile bacauanilor”

Vineri, 14 septembrie, cu ocazia marii sarbatori religioase a Sfintei Cruci a avut loc festivitatea de inaugurare a “Casei pentru Apararea Drepturilor Omului – mediator european dr.av. Vasile Botomei”, cu sediul in Bacau, pe strada Oituz. Proprietarul sau doreste ca bacauanii sa gaseasca aici sprijin in problemele juridice pe care le intâmpina. “In cadrul Casei pentru Apararea Drepturilor Omului – mediator european dr.av. Vasile Botomei, bacauanii si cetatenii din toata tara vor gasi servicii de aparare, reprezentare in fata instantelor interne si internationale si la Curtea Europeana de Aparare a Drepturilor Omului”, a declarat dr.av.Vasile Botomei.
Pentru a marca acest eveniment, a fost sfintita si o troita. Ceremonialul a fost oficiat de un sobor de preoti, iar de la eveniment nu au lipsit nici bacauanii. “Ctitoria acestei troite se potriveste a fi ridicata in marea sarbatoare a Sfintei Cruci. Este dedicata in memoria victimelor din Justitie si a eroilor nationali a neamului omenesc, luptatori pentru dreptate, credinta si adevar. Am gasit energia locului pentru ca aici a locuit inainte un doctor in stiinte teologice, preotul Stefan Rauta, am gasit si alte vestigii religioase care mi-au dat dorinta necesara sa marchez acest loc cu aceasta semeata troita”, a mai spus dr.av. Botomei.
La Casa pentru Apararea Drepturilor Omului, cei care au nevoie pot gasi informatii juridice, pot face legalizari de acte, apostile si traduceri autorizate. In acelasi timp, in fiecare zi, un consilier juridic va fi la dispozitia solicitantilor pentru a le acorda asistenta juridica in mod gratuit.

Sursa: Desteptarea.ro

Biroul avocatul Vasile Botomei, Bacau, str. Oituz nr. 33