Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Actiuni de avocat, Articole din presa

PD-L Bacau este legal constituit. Cum si de ce?

Articol publicat in data de 10/05/09 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
PD-L Bacau este legal constituit. Cum si de ce?

12mainVasile Botomei, presedinte executiv al Partidului Democrat-Liberal si presedinte al Partidului Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, anunta urmatoarele:
La Tribunalul Bacau, sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a fost solutionat dosarul civil care constituia o seperanta pentru organizatia grupului de mafioti care lucreaza sub sigla Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, prin grupul de oligarhi aflati in afara legii, reprezentati la Bacau prin autointitulatul presedinte, Olaru Nicolae.
Procesul a inceput in 2008 dupa ce grupul de oligarhi care lucreaza sub sigla Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, s-au trezit ca nu mai au partid.
Partile din process au fost urmatoarele:
1. Olaru Nicolae, reprezentat pentru organizatie inexistenta juridic. – reclamanta;
2. Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, reprezentat prin presedinte Botomei Vasile – parata;
3. Directia Generala a Finantelor Publice Bacau, reprezentata prin director Munteanu Mircea – parata.
Oligarhii, din Bacau, reprezentati in grup prin Olaru Nicolae, au chemat statul Roman in judecata, reprezentat in Bacau prin Directia Generala a Finantelor Publice Bacau, si pentru opozabilitate pe Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, reprezentat prin presedinte Botomei Vasile, prin care oligarhii au cerut, in scopul mentinerii functiilor politice pe care s-au cocotat in prezent, ca instanta de judecata sa anuleze actele de infiintare ale Partidului Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau inregistrat legal cu sediul in Municipiul Bacau, str. Republicii nr, 27, A, 3, pentru care presedintele Botomei Vasile, a obtinut inregistrarea partidului, in conditiile de respectare a legilor din Romania.
Oligarhii politici, reprezentati de Olaru Nicolae, au mai solicitat nici mai mult nici mai putin decat anularea codului fiscal al partidului pe care la eliberat statul roman la fel ca pentru toate partidele politice, in baza careia functioneaza in prezent atat Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau cu sediul in str. Republicii nr. 27, A, 3, cat si intregul Partid Democrat-Liberal reprezentat la nivel nationat de catre domnul Emil Boc, in calitate de presedinte, si de catre domnul Botomei Vasile in calitate de Presedinte Executiv.
Olaru Nicolae a produs mai multe falsuri in dosar, pe care le-a depus prin mijlocirea a unei avocate, care nu este demn de a i se anunta numele. De retinut este faptul ca tatat avocatei, a indeplinit functia de procuror inspector la Curtea de Apel din Bacau.
Au scanat in copii, documente, de pe site-ul official al partidului Registrelor Politice, prin care prin contrafacere, in procedura de fals, Botomei Vasile, nu mai figura in calitate de presedinte executiv al Partidul Democrat-Liberal.
Presedintele Botomei Vasile a depus ca contraproba, actul autentic eliberat de Tribunalul Bucuresti prin care a facut dovada ca este inregistrat in calitate de presedinte executiv.
Prezent la proces, presedintele Botomei Vasile, a solicitat judecatorului, sa constate falsurile depuse in dosar de catre Olaru Nicolae, si sa se sesizeze Parchetul pentru a se face dosar de trimitere in judecata a lui Olaru Nicolae si a lui Olariu Elena Mirela.
Rezultatul a fost urmatorul:
Avocata Olariu Elena Mirela nu s-a mai prezentat la proces.
S-a dat un nou termen de judecata pentru a se verifica actele de catre judecator.
La urmatorul termen de judecata, din 30.04.2008, au disparut actele falsificate depuse in dosar de catre Olaru Nicolae prin avocata Olariu Elena Mirela.
Paginile din dosar au fost renumerotate din cauza filelor lipsa.
In aceste conditii judecatorul din dosar a respins actiunea ca nefondata prin care Olaru Nicolae cheama in judecata Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, reprezentata prin Botomei Vasile.
Judecatorul din dosar a fost doamna Antohie Grabriela.
Astfel oligarhii din grupul de mafioti politici, stabiliti in sediul de pe strada Vasile Alecsandri nr. 10 din municipiul Bacau, a obtinut o hotarare prin care se atesta ca ei nu mai au partid.
Hotararea este definitiva, executorie si obligatorie.
Aceasta stire este adevarata.
Stirea nu se publica pe ziarele locale si nici nationale, din cauza ca: “Traim in Romania”.

Semneaza,Partidul Democrat-LIberal Organizatia Judeteana BacauPresedinte,

Av. drd. Botomei Vasile

Relatii la telefon: 0744 191717