Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Actiuni de avocat, Articole din presa, Diverse, Video

VIDEO: “Meci de mărţişor: Vasile Botomei vs. Poliţia Primăriei”

Articol publicat in data de 7/03/10 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei

Un scandal în plină zi de 1 Martie. Avocatul Vasile Botomei, administrator al firmei Bartolo Prod SRL, s-a luat la harţă cu lucrători ai Poliţiei Primăriei. Scandalul a izbucnit în urma unui control al poliţiştilor comunitari la cele două societăţi comerciale (n.r. – o caramangerie şi un aprozar) care au închiriat spaţii de la Sc Bartolo Prod SRL şi care funcţionau fără autorizaţie de la Primărie. “Noi nu suntem din Bacău. Am venit de la Adjud şi nu ştiam că între Botomei şi Primărie este un conflict mai vechi. Nu ştiam că Primăria nu a eliberat autorizaţie de funcţionare pentru aceste spaţii”, a explicat patronul unei caramangerii, care a închiriat de trei zile unul din spaţiile de la SC Bartolo Prod SRL. În aceeaşi situaţie se află şi administratora unui aprozar care a fost nevoită să închidă afacerea deoarece nu funcţiona într-un spaţiu neautorizat de Primăria Bacău.

Reprezentanţii Poliţiei Primăriei afirmă că Botomei “a sărit la bătaie“ ba chiar a lovit pe unul dintre inspectorii din cadrul Biroului de Inspecţie Comercială din cadrul Poliţiei Primăriei Bacău. “Vasile Botomei a devenit agresiv, a lovit-o pe doamna care efectua controlul într-o zi cu semnificatii speciale pentru femei, adresând injurii colegului acesteia, motiv pentru care în zonă s-a deplasat şi o patrolă de ordine publică. Împotriva lui Botomei, urmează să fie dispusă masura de sancţionare contraveneţională pentru injurii şi agresarea organelor de control, urmând a fi înaintată o plângere privind infracţiunea de ultraj către organele competente”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Primăriei Bacău.

Articol redactat de Olimpia FILIP

Sursa: Inainte.eu