Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Comunicate de presa

Institutionalizarea functiei de presedinte al Partidulului Poporului Filiala Bacau, va avea loc dupa finalizarea procedurii de inregistrare juridica de la Tribunalul Bucuresti

Articol publicat in data de 29/09/10 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei

Partidul Poporului Filiala Bacau

Municipiul Bacau, str. Republicii nr. 27, A, 1

E-mail: partidulpoporuluibacau@yahoo.com

Telefon/Fax: 0334 422 716; Mobil: 0744 19 17 17

Data: 29.09.2010

Comunicat,

Comitetul de initiativa pentru infiintarea si constituirea filialei din Bacau a Partidului Poporului, saluta atentia acordata de catre mijloacele mass-media, care au publicat activitatile de inaugurare a sediului din Municipiul Bacau, str. Republicii nr. 27, A, 1.

Avand in vedere ca Partidul Poporului la nivel central este in curs de inregistrare juridica pe baza statutului si programului partidului inregistrat la Tribunalul Bucuresti, cu termen de solutionare pentru data de 17 ianuarie 2011, tinem sa precizam ca deocamdata nu se poate discuta de oficializarea unei functii de presedinte al filialei, deoarece potrivit Legii 14/2003 a Partidelor Politice,  inregistrarea si dobandirea personalitatii juridice are loc dupa incheierea procedurii de solutionare a cererii de inregistrare a partidului, in baza unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile.

Sub acest aspect, se mentioneaza de catre comitetul de initiativa care a inaugurat sediul din Municipiul Bacau, str. Republicii nr. 27, A, 1, urmatoarele:

Inaugurarea sediului a fost facuta de catre Botomei Vasile impreuna cu simplii membrii aderenti.

Institutionalizarea functiei de presedinte al filialei urmeaza a avea loc cu ocazia inregistrarii partidului in Registrul Partidelor Politice pe baza de  alegeri, in care se va stabili atat  componenta Biroului Permanent Judetean , cat si  presedintele.

Cu deosebita stima si consideratie,

Avocat doctor Botomei Vasile