Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Cele mai citite stiri

EXCLUSIV: Maresalul Antonescu si Oana Schmidt Haineala, sefa CSM, facuti membri de onoare ai UNBR Botomei

Articol publicat in data de 29/10/13 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
EXCLUSIV: Maresalul Antonescu si Oana Schmidt Haineala, sefa CSM, facuti membri de onoare ai UNBR Botomei

O decizie surprinzatoare a venit zilele acestea de la mediatorul Vasile Botomei, presedinte al „Uniunii Nationale a Barourilor din Romania-UNBR“, structura pe care singur a infiintat-o. Chiar daca post-mortem, Maresalul Ion Antonescu a primit aceeasi distinctie  ca siCSM, membri de onoare UNBR Botomei presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), procurorul bacauan Oana Haineala Schmidt.

Consiliul UNBR-ului condus de Vasile Botomei a decis sa acorde  titlul de membru de onoare, post-mortem, Maresalului Ion Antonescu, fostului prim-ministru Mihail Kogalniceanu si domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

In acelasi timp, cei 18 membrii ai CSM, in frunte cu presedintele Oana Schmidt Haineala, au devenit membri de onoare ai aceluiasi UNBR.

Anuntul oficial a fost facut printr-un comunicat de presa postat atat pe botomeivasile.ro, cat si pe unbr.info, unde a fost realizat un capitol separat destinat membrilor de onoare.

Sursa: ZiaruldeGarda

Redactor: M. Merticariu