Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa, Cele mai citite stiri

“Doctorul Botomei, asaltat de tinerele frumuşele”

Articol publicat in data de 2/10/12 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
“Doctorul Botomei, asaltat de tinerele frumuşele”

Vineri a fost Bursa Locurilor de Munca pentru absolvenţi. Vreo 70 de agenţi economici au oferit tot felul de slujbe, vreo 800 la număr, în domenii nu chiar atractive. Cu toate acestea, unul dintre angajatori a ieşit în evidenţă, întrucât la masa lui a fost în permanenţă coadă de fete tinerele şi frumuşele, de ziceai că-s candidate la Top Modelul lui Cătălin Botezatu.

Dar angajatorul cu succes nu era Botezatu, ci însuşi marele doctor în drept Vasile Botomei, această emblemă sonoră a urbei, eternul candidat la Primăria Bacăului, omul căruia i-a fost demolat spaţiul comercial de pe Republicii, omul pentru care viaţa este o continuă luptă cu autorităţile, renegatul Baroului Bacău, omul care s-a luptat în instanţe cu Sechelariu încă din 1996 şi până s-a împrietenit cu el la cataramă.

“Mă lupt continuu”. Trei cuvinte. Atât am reuşit să scot de la doctor, zâmbitor şi extrem de ocupat să scrie la catastif toate cererile de angajare la firma sa. Posturile oferite de el: consilier juridic, traducători de engleză, italiană şi germană, secretar şi economist. “Nu noi i-am făcut o ofertă să participe la Bursă, ci el singur a venit”, spunea cineva de la AJOFM Bacău.

Bravo lui, să auzim numai de bine! Iar dacă după aceste rânduri vă roadeţi unghiile de ciudă că aţi pierdut ocazia de angajare la doctorul Botomei, îl puteţi găsi oricând şi oriunde.

Sursa: Pauliuc.net