Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Diverse

Doctor Vasile Botomei – motorizare Harley

Articol publicat in data de 9/08/13 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Doctor Vasile Botomei – motorizare Harley
Recent, avocatii din UNBR.info au avut surpriza sa-l vada pe Dr. Vasile Botomei cu motorizare Harley.
Se pare ca gusturile lui Vasile Botomei sunt identice cu ale lui Calin Popescu Tariceanu, primul-ministru al Romaniei din perioada 2004-2008.
Credem ca  in materie de motorizare il are ca model pe dl. Calin Popescu Tariceanu, care detine un motor asemanator.
Interesant ar fi daca s-ar afla o opinie din partea premierului Calin Popescu Tariceanu, cu privire la Regulamentul de Viata, adoptat cu titlu: decalogul lui Vasile Botomei (urmeaza-l daca vrei), in care are elaborate un set de norme si principii de viata:
In viata sa castigi respectul oamenilor prin a fi lider.” si “Daca ceva nu-ti place la o persoana si de deranjeaza, cea mai buna modalitate de a scapa de asta este sa intrerupi relatia”.
Cert este ca asemanarea dintre personaje este izbitoare, atat prin componenta de caracter, loialitate, responsabilitate, calitati de conducator, intelepciune, tact si diplomatie, organizator si administrator, serios, independent, prudent, inteligent, logic, obiectiv, dar mai cu seama rabdare si simtul datoriei, specifica barbatilor din zodia capricorn.
Daca despre Calin Popescu Tariceanu se poate spune ca a aplicat perfectiunea materiala, despre doctorul Botomei Vasile se poate spune ca in materie profesionala se bucura de reputatia celui mai bun aparator si mediator, apreciat in domeniu.
Stilul propriu al lui Vasile Botomei se exprima cu claritate prin rezultatul restaurarii biroului de lucru denumit Casa pentru Apararea Drepturilor Omului – Mediator European Dr. Vasile Botomei, din Mun. Bacau, str. Oituz nr. 33.
Si optiunile politice ale lui  Vasile Botomei sunt identice cu  ale lui Catalin Popescu Tariceanu. Vasile Botomei fiind un liberal convins.
In materie de conflicte, se identifica asemanari, dat fiind conflictul de proportie nationala pe care l-a dezvoltat Calin Popescu Tariceanu in contradictoriu cu presedintele Romaniei, din care a reusit sa isi incheie mandatul cu brio de premier, lucru de asemenea asteptat si din partea celor care cunosc pe Vasile Botomei, de a iesi cu brio din conflictul iscat intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – UNBR  (unbr.info), pe care o reprezinta in calitate de presedinte fondator, cu aplicatie la teza de doctorat in drept si Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (aripa traditionala).
Una peste alta nu s-ar putea spune ca ambele conflicte ar fi de proportii diferite dat find pe  cine antreneaza.
botomei_vasile_harley_moto
calin_popescu_tariceanu

Membrii Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (unbr.info) ii transmit felicitari presedintelui Vasile Botomei!

Comments are closed.