Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Actiuni de avocat

Directorul Directiei Sanitar Veterinara Zaharia Vasile este urmarit penal de DNA pe baza plangerii si probatoriului depus de doctor avocat Botomei Vasile

Articol publicat in data de 21/06/11 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Directorul Directiei Sanitar Veterinara Zaharia Vasile este urmarit penal de DNA pe baza plangerii si probatoriului depus de doctor avocat Botomei Vasile

Prin ordonanta nr. 1338/P/2009 din 28.04.2011 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau, s-a hotarat ca domnul Zaharia Vasile, director la Directia Sanitar Veterinara Bacau, sa fie urmarit penal pentru infractiuni de nerespectarea hotararilor judecatoresti si infractiuni de coruptie de catre Directia Nationala Anticoruptia – Serviciul Teritorial Bacau. Astfel, domnul Zaharia Vasile se inscrie in categoria dosarelor de mare coruptie. Se transmite prezentul comunicat avand in vedere faptul ca domnul Zaharia Vasile a adus critici la adresa jurnalistilor din Ziarul Adevarul, prin care invinuitul Zaharia Vasile argumenta ca nu este cercetat penal, ca nu este inceputa urmarirea penala si ca ziaristii ar fi fost mincinosi. Ca proba, va atasam plangerea pentru tergiversare formulata de catre dr. Botomei Vasile, in calitate de reprezentant al SC Bartolo Prod Com SRL, precum si raspunsul comunicat de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau cu nr. 1338/P/2009 din 09.06.2011, semnat de catre domnul procuror general Ionel Sentes. Cu respect, Av. dr. Botomei Vasile.

Zaharia Vasile

Zaharia Vasile