Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Actiuni de avocat, Activitati de interes public, Articole din presa, Cele mai citite stiri, Cele mai noi stiri, Comunicate de presa

Descoperirea asasinilor preotului stareț Arsenie Voaideș!

Articol publicat in data de 31/10/19 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Comunicat dr.Botomei Vasile:
Sesizare autoritatilor si a societatii civile in vederea descoperirii unei odioase crime;
Un staret preot Arsenie Voaides din Manastirea Buda, com.Berzunti jud. Bacau a fost asasinat prin medicii din Spitalul Onesti-Bacau, in urma unei operatii care nu necesita a fi  efectuata.
Sunt indici temeinici ca prin deshumare se vor gasi in corp substante otravitoare, dar procurorii din Bacau, impiedica descoperirea faptelor ca sa nu deranjeze oculta care a lucrat impotriva preotului.
Asociatia Colegiul National Pedagogic si Teologic Sfantul Voievod Stefan cel Mare, a cerut prelevarea probelor medico-legale din corpul preotului, dar procurorii au motivat ca nu exista interes legitim pentru descoperirea crimei.
Va rugam sa faceti publica Ordonanta de clasare nr. 119/II/2019 din 17-10-2019, a Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau care prevede lipsa interesului legitim in descoperirea criminalilor;
  • Cititi Ordonanta de clasare anexata:
 Asociatia Colegiul National Pedagogic si Teologic Sfantul Voievod Stefan cel Mare,
Presedinte, dr.Botomei Vasile,
Bacau, str.Oituz,nr.33
mobil: 0744191717
Inline image