Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Comunicate de presa

Comunicat – Partidul Poporului Bacau

Articol publicat in data de 2/12/10 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Comunicat – Partidul Poporului Bacau
Partidul Poporului –  Filiala Bacau
Comitetul de initiativ – Judetul Bacau
Municipiul Bacau, str. Republicii nr. 27, A, 3
Tel. mobil: 0744 19 17 17; Tel/Fax: 0334 422 716
E-mail: partidulpoporuluibacau@yahoo.com
Data: 30.11.2010

Comunicat,

Partidul Poporului –  Filiala Bacau, reprezentat prin Comitetul de initiativa, cu ocazia inregistrarii juridice a Partidului Poporului, transmite sincere felicitari tuturor membrilor si simpatizantilor din Jud.Bacau, care s-au inscris pana in prezent in evidenta Filialei Bacau.

In continuare, invitam pe toti simpatizantii care doresc sa participe la construirea unei noi politici pentru popor, prin Partidul Poporului, sa se inscrie  la sediul central din Mun.Bacau, str.Republicii, nr.27, A, 3, la Cabinet Avocat dr.Botomei Vasile.

Ne bucuram pe aceasta cale de reusita viitorului Presedinte al tarii, domnul Dan Diaconescu, preferat de electoratul din Bacau si din intreaga tara.

Persoanele care intentioneaza sa participe la viitoarele alegeri eletorale pentru functiile de senatori, deputati, primari, consilieri judeteni si locali, vor depune o data cu adeziunea si un CV insotit de actele de studii.

Partidul Poporului –  Filiala Bacau va oferi bacauanilor cel mai bun candidat pentru functia de primar, cel mai bun candidat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean si cei mai buni candidati pentru functiile de senatori, deputati, primari, consilieri locali si judeteni.

Ne exprimam dorinta ca posturile TV locale sa initieze o dezbatere publica cu liderii partidelor politice din Jud.Bacau, pentru realizarea unei reale transparente de idei, programe si proiecte pentru bacauani.

Comitetul de initiativa,

Presedinte,

Av.dr.Botomei Vasile