Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Diverse

COMUNICAT din partea Dr. av. Vasile Botomei

Articol publicat in data de 10/04/12 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
COMUNICAT din partea Dr. av. Vasile Botomei

Asociatia de Proprietari Luminii-Marasesti nr.1
Mun.Bacau
10.04.2012
Mobil 0744191717
E-mail: botomei.vasile@yahoo.com

COMUNICAT

Doctor av.Vasile Botomei, presedinte

          Asociatia de Proprietari Luminii – Marasesti, nr.1 din Mun.Bacau, a hotarat in lucrarile Adunarii Generale din data de 29.03.2012, urmatoarele:

Eliminarea pierderilor prevazute in retelele exterioare de furnizare a apei, din pretul de cost facturat pe fiecare apartament si respectiv, asociatie.

In conformitate cu Legea de reglementare pentru organizarea si functionarea Asociatiilor de Proprietari, Hotararile Adunarii Generale sunt obligatorii fata de terti, chiar daca nu au facut parte la lucrarile acesteia.

Proprietarii de apartamente nu au fost consultati cand in Mun.Bacau s-a stabilit ca pretul referinta de 4,2 lei pentru mc de apa rece.

Proprietarii de apartamente nu au cunoscut ca acest pret reflecta inclusiv pierderile pe care Compania de Apa le-a publicat ca statistica, ca sunt in medie de 60%, numai pe reteaua exterioara cuprinsa intre furnizor si blocuri.

La propunerea membrilor Adunarii Generale, a fost desemnat un nou presedinte pentru Asociatia de Proprietari din centrul Bacaului.

Noul Presedinte este domnul dr.av.Botomei Vasile.

Hotararea Asociatiei de Proprietari impreuna cu procesul verbal de sedinta, inregistrat la Asociatia de Proprietari cu nr.185/03.04.2012, in forma care cuprinde inclusiv semnatura asistentilor din partea Mun.Bacau, a fost inregistrata sub nr.25328/06.04.2012, la Registratura Primariei Mun.Bacau.

Se solicita in mod expres de catre Asociatia de Proprietari, ca Primarul Mun.Bacau sa initieze proiect de hotarare pentru revocarea hotararilor de Consiliu Local, prin care s-a aprobat de catre consilierii Mun.Bacau, ca pretul la serviciile de apa si canalizare sa fie majorat de la 1,2 lei cat era in perioada administratiei fostului primar Dumitru Sechelariu la exprirarea mandatului din 2004, la pretul majorat cu 400% din perioada administratiei Romeo Stavarache. [Apasa AICI pentru a citi comunicatul integral.]