Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa, Cele mai citite stiri, Cele mai noi stiri, Diverse

Comunicat de presa – Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau

Articol publicat in data de 6/06/09 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Comunicat de presa – Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau

PARTIDUL DEMOCRAT – LIBERAL
ORGANIZATIA JUDETEANA BACAU
Cod IBAN RO15BRDE 040SV30696000400 – CIF 23698841
Tel./fax 0334422716 mobil 0744.19.17.17
www.partiduldemocratliberal.ro
Email: pdl_ro@yahoo.com
Nr.70/06-06-2009

Comunicat de presa,

sigle partide_2008Obiect :
De dezmintire a informatiilor false comunicate de catre numitul Olaru Nicolae, pentru PDL Bacau, care au fost publicate in ziarul ,,Impact” de Bacau, Nr. 14, depus in cutia postala a cetatenilor, si prezentata in stirile postului 1TV Bacau, din perioada 1-5 Iunie 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor Publice, Agentia Nationala de Inregistrare Fiscala si Directia Generala a Finantelor Publice a judetului Bacau, nu au posibilitatea legala de revocare sau anulare a certificatului fiscala, deoarece aceste institutii de stat, in procedura legala, au recunoscut valabilitatea actelor de infiintare si de inregistrare in calitate de persoana juritica pentru Partidul Democrat-Libera Organizatia Judeteana Bacau, cu sediul inregistrat in Municipiul Bacau str Republicii 27, A, 3,in conformitate cu codul de inregistrare fiscala seria A, nr 038308, eliberat prezentele institutii de de stat din 10 04 2008.
Raspunsul comunicat de catre Ministerul de Finante Publice, pentru oamenii fara de partid din care faca parete si asa zisul presedinte Olaru Neculai, succesor al fostului Presedinte Nistor Vasile este urmatorul :
,, DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE Bacau nu are posibilitatea legala de a revoca sau a anula Certificatul de Inregistrare Fiscala seria A, nr 038308/10.04.2008, intrucat Codul de Procedura Fiscala nu contine prevederi in acest sens.”
In consecinta afirmatiile prezentate pe posul local de televiziune 1TV Bacau de catre Olaru Neculai, auto-intitulat ilegal Presedinte PD-L Bacau, asemenea ca si articolul publicat in ziarul ,,Impact de Bacau,, intitulat ,,PD-L Bacau a transat disputa cu Vasile Botomei” sunt afirmatii netemeinice, nefondate, cu un profund caracter mincinos, fata de care presedintele Botomei Vasile al Partidului Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau comunica prezenta dezmintire.

Calitatea de presedinte al PDL Bacau a domnului Botomei Vasile si valabilitatea certificatului de inregistrare fiscala,al Partidului Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau, sunt drepturi castigate prin hotarare judecatoreasca definitiva,executorie si obligatorie, prin care Olaru Neculai a pierdut procesul, solutionat de Tribunalul Bacau, sectia de contencios administrativ,in dosarul nr. 6145/110/2008 solutionat prin sentinta civila 471/07.05.2009.informatiile sunt publicate si pe www.BotomeiVasile.ro
Analizand data de pronuntare a hotararii judecatoresti din 07 05 2009 in care Olaru Neculai a pierdut procesul in fata presedintelui PDL Botomei Vasile, si fata de Directiea Generala a Finantelor Publice Bacau, este evident ca stirile publicate de Olaru Neculai sunt false, deoarece in tot acest interval de timp nu a mai existat un alt proces care sa modifice hotararea pronuntata.
Ori drepturile castigate prin hotarari judecatoresti, ca putere judecatoreasca in stat, nu pot fi anulate, revocate sau modificate,printr-un act administrativ din partea unei institutii care a fost parte in proces.
In indeplinirea mandatului incredintat, presedintele Botomei Vasile, va indeplini oice activitati necesare pentru reprezentare, primire de documente, va oferi relatii in legtura cu candidatii partidului si orice relatii in general, semnand oriunde va fi necesar,in relatiile cu tertii si institutiile statului.
Se anexeaza urmatoarele : adresa-raspuns comunicata de M.E.F- A.N.A.F.-D.G.F.P. Bacau
Comunicat este redactat si publicat prin Biroul de Presa al PDL Bacau,astazi data de 06 06 2009.
Va rugam sa publicati dezmintirea in forma redactata pe postul 1TV Bacau la emisiunile de Stiri, ca drept la replica la afirmatiile mincinoase prezentate de catre numitul Olaru Neculai in conferinta de presa care a fost televizata.

Partidul Democrat-Libera Organizatia Judeteana Bacau
Biroul Permanent Judetean