Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa, Cele mai citite stiri, Diverse

Comunicat de presa Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau

Articol publicat in data de 13/08/09 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Comunicat de presa Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau

Partidul Democrat-Liberal Organizatia Judeteana Bacau,

Comunicat de presa

Judecatorii de la Curtea de Apel Bacau, au fost investiti sa solutioneze doresul penal impotriva candidatilor de la alegerile locale din 2008, care au depus listele semnate illegal de catre actualul senator Nistor Vasile.

Dupa ce s-a constat de catre Parchet ca organizatia judeteana legala a PD-L Bacau este aceea infiintata si constituita de catre presedintele Botomei Vasile, dosarul penal a ajuns la judecatoria Bacau, insa judecatorii constatand faptele penale retinute in sarcina actualilor politiciani din PD-L Bacau, au pasat dosarul catre Curtea de Apel Bacau, sectia Penala.

Curiozitatea din justitia bacauana, este ca nici Curtea de Apel Bacau nu a retinut dosarul penal pentru continuarea cercetarilor si pronuntarea hotararii, fiind trimis pentru ivirea conflictului negativ de competenta la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Pana atunci este de asteptat ca politicienii PD-listi din Bacau, sa treaca cu arme si bagaje in organizatia legala din judetul Bacau, in care, pana in present nu a acceptat sa se inscrie nici unul dintre toti policienii care au vandut functii pentru deconcentratele din Bacau.

Ne adresam presei bacauane prin publicarea actelor citatiei si incheierii dispuse in dosarul penal de la Curtea de Apel Bacau, reamintind totodata ca in dosarul 6145/110/2008 al Tribunalului Bacau, a fost pierdut procesul civil, deschis de catre Olaru Neculai prin care solicita desfiintarea Partidului Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau, costituit legal de presedintele Botomei Vasile.

Atata timp cat in Romania, institutiile statului functioneaza cu eficienta in cazul de coruptie doar cand presa le semnaleaza, solicitam pe aceasta cale, mijloacelor mass-media, sa ceara relatii de la Olaru Neculai, asemenea ca si de la toti ceilalti politicieni din Judetul Bacau, care ocupa functii alese si numite, prin sprijnul Partidului Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau, sa raspunda cat timp vor sa mai stea in ilegalitate, fara a se afilia la organizatia judeteana legala?

In fapt, nerespectarea drepturilor legitime pe care le are Partidul Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau, in activitatea politic pe plan local, genereaza coruptia din functiile publice pe care se gasesc toate persoanele nominalizate pe functiile de director coordonatori si directori coordonatori adjuncti.

Solicitam presei sa realizeze o dezbatere pe aceasta tema, avand in vedere ca subiectul constituie o informatie de interes public.

Prezentul comunicat nu se adreseaza persoanelor aservite din presa, care au primit bani de la politicieni corupti pentru a nu se infatisa adevarul despre PD-L in media.

Un exemplu la constituit domnul Laurentiu Botin de la trustul de presa Desteptarea Bacau, care a interrupt legatura telefonica pe acest subiect, in seara zilei de 11.august.2009 in cadrul emisiunii Desteptarea de Seara, in care a fost invitat deputatul PD-L Bacau Adrian Popescu, impreuna cu senatorul PSD Bacau Catalin Mardare.

Atasat publicam citatia din dosarul penal 379/32/2009 de la Curtea de Apel Bacau, incheierea judecatoreasca pronuntata.

Relatii suplimentare: www.botomeivasile.ro , telefon 0744 19 17 17.

Partidul Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau,

Presedinte,