Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa

“Botomei se alatura echipei lui Dan Diaconescu”

Articol publicat in data de 18/07/10 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
“Botomei se alatura echipei lui Dan Diaconescu”

Vasile Botomei a fost cooptat in echipa lui Dan Diaconescu, pentru a fi sef al filialei bacauane a Partidului Poporului. Propunerea i-a venit prin Pompiliu Bota, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania(UNBR), care este unul din apropiatii lui Dan Diaconescu. Potrivit avocatului bacauan, Dan Diaconescu a cerut sprijinul lui Pompiliu Bota pentru realizarea filialelor judetene de partid. “Am fost intrebat daca nu vreau sa formez filiala judeteana a Partidului Poporului. Acest partid este un partid pentru oamenii din popor, care cred in valorile traditionale ale romanesti. In urmatoarea perioada voi cauta cele mai potrivite persoane, care sa ocupe pozitii importante in partid, din randul celor care au curajul sa lupte pentru dreptate”, ne-a declarat Vasile Botomei. Avocatul bacauan nu este la primul contact cu Dan Diaconescu. In 2002, cand postul OTV a ramas fara licenta de emisie, Vasile Botomei a reusit sa salveze situatia solicitand suspendarea hotararii CNA si stramutarea cauzei catre o alta instanta. Sprijinul dat in urma cu opt ani de Botomei nu a fost uitat de Dan Diaconescu. “E un drum lung de parcurs, dar cred ca acest partid are forta de a schimba in bine Romania”, a mai spus Botomei. Daca Partidul Poporului isi va realiza filialele judetene dorite, exista posibilitatea realizarii unor statii locale OTV, in care sa realizeze emisiuni liderii locali ai partidului. (M. Merticariu)

Sursa: Desteptarea.ro