Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa

“Botomei incepe recrutarile”

Articol publicat in data de 6/10/10 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei

Vasile Botomei, presedintele filialei bacauane a Partidului Poporului (PP), a anuntat ca-i asteapta in partid pe toti cei dornici sa faca politica. Botomei a precizat ca dupa infiintarea organizatiei, aceasta va trece la etapa recrutarilor, ele urmând a fi realizate pe baza de CV si diplome de studii. „Vrem sa facem un program nou in politica bacauana, prin accesul liber si neingradit la candidaturile pentru functiile publice”, a declarat avocatul. El a dezvaluit ca evaluarea candidatilor va fi facuta atât in cadrul filialei Bacau a PP, cât si de catre mass-media locale. „Candidatii nostri vor fi evaluati atât de filiala, cât si in cadrul unei analize facute de mass-media locale. Vrem sa stim cu exactitate care este opinia publica fata de candidatii nostri”, a mai spus Botomei. Cei care doresc sa se inscrie in PP Bacau vor trebui sa-si depuna CV-urile la adresa filialei din strada Republicii nr. 27, A, 1. (L.B.)

Sursa: Desteptarea.ro

Citeste si: S-a infiintat Filiala Bacau a Partidului Poporului