Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa, Diverse

“Botomei a monopolizat atentia la Bursa locurilor de munca”

Articol publicat in data de 3/10/12 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
“Botomei a monopolizat atentia la Bursa locurilor de munca”

Afluenta de tineri, mai mare ca de obicei, la Bursa locurilor de munca, organizata astazi de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca la Complexul Muzeal “Iulian Antonescu” din Bacau. Angajatorii au oferit 800 de locuri de munca, in marea lor majoritate pentru muncitori. Au participat in jur de 850 de oameni, in mare parte absolventi de liceu si facultate

Desi reprezentantii AJOFM Bacau au contactat peste 500 de firme pentru oferirea de locuri de munca somerilor din judetul Bacau, doar 70 de angajatori au raspuns invitatiei si au oferit oamenilor dornici de un loc de munca un loc prin care sa -si castige existenta. Cu toatea acestea 800 de locuri de munca au fost oferite somerilor – aproximativ 50 pentru cei cu studii superioare, 250 de locuri pentru cei cu studii medii, iar restul de 500 pentru absolventii de scoli profesionale sau pentru cei fara calificare. Standurile firmelor au fost vizitate de 850 de oameni, cei mai multi tineri, recent absolventi de liceu sau facultate. 

“Participarea a fost buna, oferta relativ buna, diversificata. Am constatat interesul crescut al tinerilor pentru a-si gasi un loc de munca, atentia lor pentru ofertele angajatorilor, si nu doar o trecere,  en-pasant, pe langa masutele firmelor“, ne-a spus Ioan Silitra, director executiv la AJOFM Bacau. Pentru cei care au fost acceptati de angajatori urmeaza proba dificila a interviului sau a probei de lucru.

Probabil cel mai vizitat stand de oferte a fost cel al cunoscutului avocat Vasile Botomei pentru locuri de munca la baroul de avocatura UNBR (in fapt propriul sau barou): “Am primit 60 de cereri pentru diferite servicii din cadrul baroului. Sunt foarte multumit de numarul cererilor”, a precizat Botomei.

Articol redactat de: Gabriel Pop si publicat pe JDB.ro | Sursa: JDB.ro