Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Actiuni de avocat, Cele mai noi stiri, Comunicate de presa

Birourile avocatului Botomei Vasile au fost demolate din neglijenta

Articol publicat in data de 5/06/11 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Birourile avocatului Botomei Vasile au fost demolate din neglijenta

Cabinet Avocat / Mediator doctor in drept Botomei Vasile
Mun.Bacau, str.Republicii, nr.27, A, 1-3, Judetul Bacau
CIF 21183784
Email: botomei.vasile@yahoo.com; Mobil: 0744 19 17 17
Nr.  137/05.06.2011

Comunicat,

Politia si Parchetul au hotarat:

Birourile si spatiile comerciale din proprietatea avocatului doctor Botomei Vasile au fost demolate din neglijenta in serviciu de catre responsabilii Primarului Municipiului Bacau, Stavarache Romeo.

In dosarul penal nr. 1041/P/2010 al Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau este inceputa urmarirea penala si confirmata de catre procurori din 24.05.2011, fata de invinuitul Padureanu Stelian-Leonard, manager public in cadrul Primariei Bacau, pentru savarsirea infractiunii de neglijenta in serviciu, prevazuta si pedepsita de art. 249 Cod penal.

Totodata este inceputa urmarirea penala, confirmata de procuror din 23.04.2011 si impotriva primarului Stavarache Romeo, in dosarul 19/P/2007 al Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau, pentru nerespectarea hotararii judecatoresti irevocabile, prevazuta si pedepsita de art. 24 (2) din Legea de contencios administrativ.

In loc sa execute obligatia de eliberare a autorizatiei de functionare pentru spatiile comerciale din Mun. Bacau, str. Republicii nr. 27, A, 1 – 3, ale Cabinetului de avocat, primarul Stavarache Romeo a procedat la demolarea acestora.

In continuare, urmeaza a fi efectuata o expertiza tehnica judiciara pentru stabilirea imprejurarilor concrete a infractiunii.

Valoarea prejudiciilor materiale determinate prin desfiintarea imobilelor din Mun. Bacau, str. Republicii nr. 27, A, 1 – 3, din proprietatea Cabinetului de avocat Botomei Vasile este de 1.250.000 euro.

Suma va fi retrasa din contul Municipiului Bacau.

Rezultatul cercetarilor penale a fost comunicat de catre Ministerul Administratiilor si Internelor prin sectia 1 Politie Bacau, reprezentat prin comisar sef de politie Mariut Viorel.

este inceputa urmarirea penala impotriva invinuitului Padureanu Stelian-Leonard

Cercetarile se desfasoara in continuare sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau
IPJ Bacau

Semneaza,

Cabinet av. dr. Botomei Vasile