Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Diverse

Avocatul Botomei si aventura lui cu tablourile maresalului Antonescu si Mihai Viteazul

Articol publicat in data de 3/12/13 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Avocatul Botomei si aventura lui cu tablourile maresalului Antonescu si Mihai Viteazul

Avocatul Vasile Botomei a avut iar aparitii neobisnuite la Ziua Nationala, aparitii care sparg monotonia instaurata de autoritati ce par lipsite complet de imaginatie intr-o astfel de zi. Gesturile lui Botomei iau, mereu, prin surprindere organele puterii de aceea el trebuie supravegheat pentru a nu iesi din tiparele stapanirii

Modul cum concepe avocatul vasile Botomei sa aniverseze zilele de amploare nationala umbresc protocolul uscat al autoritatilor bacauane. Excesiv si lipsit de complexe, cel mai cunoscut avocat din municipiu isi arata, in ultimii ani, nationalismul crestin cu orice prilej, indiferent de eveniment – in februarie, Botomei a tinut crucea in fata cortegiului cu trupul neinsufletit a lui D. Sechelariu, sfidand vechile sale animozitati cu defunctul.
Inimitabil, Botomei a venit si in acest an la Ziua Nationala cu portretele maresalului Antonescu, dimineata, la Cimitirul Eroilor si cu “Mihai Viteazu” la, pranz, in fata Palatului Administrativ. In ambele parti, a avut probleme pentru ca tulbura programul de fier: la cimitir el a fost inconjurat de un grup de jandarmi care sa nu vada toata lumea, si mai ales pudicele autoritati, portretul “scandalos” al maresalului “Ion-fara-de-tara”, cum il alinta Botomei pe Antonescu, iar la pranz, portretul marelui voievod a fost ascuns de preoti, pentru ca le tulbura mesajul! pe un altul gesturile “puterii” l-ar fi crispat sau intimidat – ceea ce nu e cazul avocatului care parca se simte ca pestele in apa cu asemenea cazuri “de limita”.

Daca figura maresalului a trebuit sa fie,cumva, dosita pentru a nu infuria “organele”, Mihai Viteazul” a tronat impetuos in fata sutanelor si in mod simbolic cu spatele la sefi si cu fata la popor.

Sursa: Jdb.ro

botomei_vasile_antonescu_1