Actiuni de avocat

Cereri de chemare in judecata, intampinari, exceptii procesuale, apeluri, recursuri

Articole din presa

Articole publicate in reviste de specialitate

Comunicate de presa

Comunicate oferite spre informare | Mass-Media

Diverse

Activitati profesionale in calitate de avocat, in functia de decan al Baroului Bacau. Scrisori de multumire, comentarii, propuneri, etc.

Propuneri de lege ferenda

Propuneri de modificare si completare a legilor, lucrare de doctorat, specialitate drept administrativ si constitutional.

Home » Articole din presa, Cele mai citite stiri, Cele mai noi stiri, Diverse

Autoritatea Electorala Permanenta a intocmit in fals procesul verbal de control incheiat pentru Partidul Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau

Articol publicat in data de 15/05/09 Birou de presa - Cab. av. Vasile Botomei
Autoritatea Electorala Permanenta a intocmit in fals procesul verbal de control incheiat pentru Partidul Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau

Autoritatea Electorala Permanenta a intocmit in fals procesul verbal de control incheiat pentru Partidul Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau.

poza_001_00183971_1209405929_00Procesul verbal a fost incheiat cu nr.200 din 30.04.2008, si a fost contestat in termen de Partidul Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau.

Contestatia a fost inregistrata la Autoritatea Electorala Permanenta Nord Est, cu nr.219 din 13.05.2009.

Relatii cu privire la organizarea si functionarea Partidului Democrat Liberal Organizatia Judeteana Bacau, au fost comunicate la AEP cu adresa nr.37 din 02.04.2009, emisa de PDL Bacau, inregistrata la AEP Nord Est cu nr.162 din 02.04.2009.

Bilantul de raportare contabila ale PDL Organizatia Judetana Bacau a fost inregistrat la MEFP, AFP, DGFP Bacau cu nr.92 din 22.04.2009, la Curtea de Conturi a Romaniai, cu nr.541 din 24.04.2009, si la AEP Nord Est, cu nr.190 din 24.04.2009.

Raportarile din bilantul contabil nu au fosct cuprinse in procesul verbal de control publicat de AEP pe site-ul oficial http://www.roaep.ro/ro/index.php.

Denuntam in mod public, practica de fals intelectual si uz de fals pe care au facut-o inspectorii din corpul de control al AEP, reprezentati teritorial prin domnul director Chiriac Constantin, care a coordonat controlul efectuat de catre consilierii parlamntari Sandu Mihaela si Moraru Cristina.

BPJ al PDL Bacau a desemnat pe presedintele Botomei Vasile, sa inregistreze contestatie impotriva procesului verbal de control, sesizare catre BP al Camerei Deputatilor si plangere penala pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, abuz in serviciu in forma calificata, fals intelectual, uz de fals, in concurs cu infractiunea de delapidare de fonduri publice, potrivit careia bugetul alocat de la stat pentru PDL, ce urma sa intre in contul fiscal 23698841, eliberat de MEFP, penru PDL, in forma inregistrata si publicata in Registrul Partidelor Politice (www.becparlamentare2008.ro, sectiunea comunicate, pct.6, pozitia 3, PDL, cu actualizarile din 10.04.2008) nu au fost luate in considerare in efectuarea viramentelor bugetare.

Acest comunicat este secret pentru presa, secret pentru autoritatile publice indrituite cu activitati de control din partea AEP, Curtii de Conturi si Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

El nu se publica in presa, din blocaj informational total !

Relatii suplimentare pe wwww.botomeivasile.ro si www.parrtiduldemocratliberal.ro